Over Ons

Wij zijn ondernemende mannen uit Bloemendaal (Pieter, Rutger en Martijn) die onze liefde voor goed en lekker eten en drinken willen delen met anderen. Ons idee is ontstaan uit onze gezamenlijke interesse in het ontdekken van nieuwe producten, bereidingswijzen en presentaties, en de authentieke verhalen achter de producten gecombineerd met een stuk gemak in het drukke, werkende leven gecombineerd met kinderen. 


Apéro is de gezelligste winkel van het dorp waar mensen ook een koffietje en een heerlijk broodje kunnen kopen. Dé plek waar sociaal contact en lekker dingen proeven en kopen centraal staat. Apéro is meer dan alleen een winkel; het is een ervaring waar elke borrel en maaltijd een verhaal vertelt.

Van kant en klaar en direct mee te nemen borrehappen, de lekkerste nationale en internationale kazen, worsten en charcuterie, van pinchos tot dim sum, de beste sardientjes, ansjovis, olijven tot de beste vegetarische lekkernijen. Al het goeds en lekkers voor de thuisborrel. Chef Max die naast de verse borrelhappen ook onze populaire wekelijkse wisselende afhaalmaaltijden uit variërende internationale keukens in eigen huis kookt.

Onze Producten


In het hart van ons aanbod staan de vers gemaakte borrelhappen, zorgvuldig bereid met de beste, veelal lokale ingrediënten. Onze zelf gekookte afhaalmaaltijden, die wekelijks veranderen, zijn van hoge kwaliteit en tegelijk betaalbaar. Geen gedoe met ons-en grammen of mag het een pondje meer zijn… gewoon goed geproportioneerde verse maaltijden netjes en hygiënisch per persoon verpakt. Zo kan het ook ;)


Het assortiment in onze winkel - van unieke culinaire items tot een breed scala nationale en internationale producten en onze zelf geselecteerde wijnen - weerspiegelt onze toewijding aan diversiteit en kwaliteit.


borrelhappen producten 

 

Onze Winkel


Onze gedachte achter het ontwerp van Apéro – De Borrel Keuken is een ruime winkel met centraal een open keuken waar men kan kijken en proeven. We hebben daarnaast een sfeervolle koffiecorner gecreëerd waar tijd en haast even niet bestaan. Hier kun je genieten van een heerlijke koffie van onze barista’s achter een La Marzocco espressoapparaat. Achterin de winkel is een mooie plek voor ons wijn assortiment.


Apéro winkel 

 

Onze Toekomst


Terwijl we onze lokale voetafdruk in Bloemendaal verstevigen, kijken we ook vooruit. Wij geloven in groei, niet alleen in omvang maar ook in de diepte van onze dienstverlening en producten. We zijn een aperitief systeem aan het ontwikkelen om een mooi opgemaakt kant-en-klare borrelplank makkelijk te kunnen transporteren om het houden van een borrel zo makkelijk en lekker mogelijk te maken.

 

Wij gaan voor 7 dagen per week open en de mogelijkheid tot bezorgen. We zijn ook plannen aan het maken om Apéro uit te breiden naar andere locaties binnen Nederland en nieuwe manieren te ontdekken om het genieten van lekkere dingen makkelijker te maken.  

Ons Team

We hebben een geweldig team dat klaar staat om je te verwelkomen bij Apéro. Met open armen en een glimlach delen wij onze liefde voor eten en drinken. Daarnaast werken we toe naar een toekomst waarin een toegewijd lid van ons team de dagelijkse leiding kan overnemen, zodat de oprichters zich kunnen focussen op het verbreden en verdiepen van de Apéro-ervaring 

Wij zijn Apéro - een plek van warmte, gezelligheid en heerlijke smaken. Stap binnen en word deel van ons verhaal!