Catering


Bij Apéro geloven we dat elke gelegenheid bijzonder gemaakt kan worden met de juiste hapjes en drankjes. Daarom bieden we een volledig uitgeruste borrelplank catering aan om jouw evenementen en bijeenkomsten te voorzien van de smakelijkste borrelervaringen. Van intieme feestjes tot grote zakelijke evenementen, ons cateringteam staat klaar om je te ontlasten van al je zorgen rondom de borrel!

| Borrel Catering

  Ons Apéro catering team werkt nauw met je samen om een op maat gemaakte borrelplank of lunch te ontwerpen dat past bij jouw wensen en de toon van het evenement zet. We maken rijkelijk gevulde borrelplanken met een variatie van vlees, vis en vegetarische opties – onze huisgemaakte hapjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook gewoon ontzettend lekker. De prijs is afhankelijk van het type plank (van 15 tot 25 euro pp.). Lunch prijzen in overleg net als onze speciale borrel wijnen! Neem online contact met ons op via onderstaand contact formulier voor een Apéro bij jou thuis!

| Evenement Catering

​Grote evenementen vereisen een catering die indruk maakt en vlekkeloos verloopt. Apéro is uitgerust om grootschalige evenementen te ondersteunen met hoogwaardige borrelplanken en een professioneel serviceteam. We zorgen voor een soepele ervaring van begin tot eind. Naast borrel catering hebben wij ook een heerlijke lunch catering beschikbaar. Denk hierbij aan heerlijke vers bereide lunchbroodjes, soepen en zoetigheid zoals pastel de nata! Neem contact op via onderstaand contactformulier. | Zakelijke Catering

 
​Imponeer je collega's en zakenpartners met een professioneel verzorgde borrel catering. Of het nu gaat om een vergadering, workshop of bedrijfsfeest, wij zorgen ervoor dat de borrel tot in de puntjes is geregeld. Onze service is flexibel en betrouwbaar, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. 

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Samen kijken we naar de grootte van het evenement, jouw voorkeuren en​ eventuele dieetwensen om een perfect cateringplan op te st​ellen. Met Apéro is jouw evenement in goede handen

cateringofferte

Vraagformulier voor cateringoffertes